HondenPage baasje Hondentrimsalon Lupa

Over Hondentrimsalon Lupa

Hondentrimsalon Lupa... waar kwaliteit en welzijn centraal staan. Elke hond krijgt de verzorging die hij verdient. Wij werken met liefde en geduld en geven een vakkundige behandeling (plukken, strippen, ontwollen, knippen, scheren, ...)Ik ben gediplomeerd en ben aangesloten bij de ABHB.

Krabbels aan Hondentrimsalon Lupa


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Hondentrimsalon Lupa heeft 185 ontvangen.

Berichten en online status
Hondentrimsalon Lupa was voor het laatst online 10 jaar, 2 maanden, 2 weken, 6 dagen, 22 uur, 6 minuten, 8 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Rayka, een Engelse Cocker Spaniël met een hele wollige vacht.
honden foto Touchka, een Cavalier King Charles Spaniël. Ongelofelijk hoeveel haar er van 1 hondje kan komen! Gelukkig liet hij alles goed toe. honden foto Dit is Bibo, een prachtige Hollandse Schapendoes. Ik heb zelden zo’n mooi onderhouden hond gezien! Ondanks zijn prachtige lange haren, had Bibo geen enkele klit. Een mooi voorbeeld van hoe het moet. Omdat zijn baasjes van een natuurlijke look houden, heb ik zijn voetjes niet rond gezet. Enkel de oogjes zijn vrij geknipt, al de rest is lekker natuurlijk gebleven. Precies zoals het hoort! honden foto Amadeus, een jonge Sint-Bernard voor de eerste keer in een trimsalon. In het begin was het even spannend voor hem maar na 10 minuten was hij volledig ontspannen en onderging hij alles heel gehoorzaam. Hij was ten slotte heel blij dat hij van al die haren verlost was.

(Onderste foto’s)
Links: Voordat alle wol eruit geblazen is. 
Rechts: Nadat alle wol eruit geblazen is. honden foto Dit is Fik, een prachtig Schipperke. Fik heeft een enorm dikke vacht en dit maakte de baasjes een beetje radeloos. Wanneer ik de behandeling starten, ondervond ik inderdaad ook hoe dik zijn vacht was. Ik heb al veel hondjes ontwold, maar nooit kwam er zoveel haar uit zo’n klein hondje! Nu al zijn dode haren verwijderd zijn, kan Fik genieten van zijn luchtige vacht en hebben de baasjes geen overlast meer van al dat haar! (Op de bovenste foto kan je het verschil zien tussen een ontwolde en niet-ontwolde vacht. Zijn rechterachterbeen is ontwold, de rest van zijn lichaam was nog onbehandeld.) Na de behandeling had hij weer een prachtige zwarte, glanzende vacht. honden foto Luca is een grote Berner Sennen met een dikke vacht. Het is een hele klus, maar het resultaat is dat zeker waard!
Hondentrimsalon Lupa heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Voor en na


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^